Capcom امروز میزبان Resident Evil Showcase است ، در اینجا نحوه تماشای آن آورده شده است


انتظار می رود: Capcom روز پنجشنبه میزبان Resident Evil Showcase خواهد بود که شامل تصاویر گیم پلی اضافی از Resident Evil Village و دیگران خواهد بود. انتظارات زیاد است ، زیرا این اولین بازی Resident Evil خواهد بود که در دوره نسل بعدی راه اندازی خواهد شد. آیا RE7: عدالت برای Biohazards می تواند باشد؟

آخرین ورود به فرانچایز محبوب ترسناک بقا اولین بار در ژوئن سال 2020 اعلام شد. شایعات مبنی بر اینکه بازی یک انحراف بزرگ برای این سری خواهد بود درست بود ، همانطور که صحبت های اولیه در مورد محیط برفی آن و بازگشت برخی از افراد مشهور درست بود.

هشتمین قسمت اصلی مجموعه Resident Evil چند سال پس از وقایع Resident Evil 7 ، به دنبال یک داستان داستانی جدید با بازی ایتان وینترز و همسرش میا در تلاش برای سازگاری با زندگی در خانه ای آرام و جدید است.

اخیراً ، برخی از طرفداران با یک شخصیت جدید مرموز وسواس دارند ، که فقط در این زمان به عنوان بانوی بلند خون آشام شناخته می شود. احتمالاً شاهد کارهای بیشتری از آن خواهیم بود و حتی ممکن است در جریان نمایشگاه امروز Resident Evil یک تاریخ عرضه خوب داشته باشیم.

کلن هانی از Capcom در اوایل این هفته گفت که آنها نیز “چند شگفتی دیگر آماده کرده اند ، اما شما فقط باید صبر کنید و ببینید که چه چیزی هستند.” به نظر می رسد برخی معتقدند که درگاه های مدرن بازی های RE قبلی در حال انجام هستند. آماده سازی ، اما فقط زمان نشان می دهد

این اقدام از ساعت 14:00 PT / 22:00 GMT / 23:00 CET در PlayStation Twitch و YouTube آغاز می شود.

با احترام از کوپرفیلد


منبع: tanha-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>