چرا مهم است: یک روزنامه کره ای پس از اعلام همکاری احتمالی با اپل ، ارزش سهام خود در شرکت کیا را به اوج جدیدی رسانده است. در حال حاضر ، این چیزی بیش از یک شایعه نیست ، اما اولین بار نیست که می شنویم اپل با خودروسازان مختلف در مورد همکاری صحبت می کند. وقتی دود وجود دارد ، معمولاً آتش وجود دارد.
بر اساس این گزارش (از طریق بلومبرگ) ، اپل می تواند به عنوان بخشی از همکاری با کیا برای تولید خودروهای الکتریکی ، حداکثر 4 تریلیون وون (3.6 میلیارد دلار) را به جدول بیاورد. این روزنامه که به هیچ منبعی استناد نکرده است ، می گوید این قرارداد می تواند در تاریخ 17 فوریه امضا شود ، افزود: اپل می خواهد تولید خودرو در گرجستان را با نرخ 100000 در سال آغاز کند.
وقتی بلومبرگ به آنها نزدیک شد ، هر دو شرکت از اظهار نظر خودداری کردند.
سخنگوی هیوندای ماه گذشته تأیید کرد که با اپل در تماس بوده است. این اتفاق می افتد که هیوندای شرکت مادر کیا است ، شاید اعتبار آخرین شایعات را ارائه دهد.
دیروز ، مینگ چی کو ، تحلیلگر محترم اپل ، در یادداشتی خطاب به سرمایه گذاران گفت که اپل می تواند با جنرال موتورز و PSA ، یکی از بزرگترین خودروسازان اروپا ، برای راه اندازی مدلهای جدید یا ارائه یک طرح استاندارد. کو حتی گفت که او معتقد است اولین ماشین اپل بر اساس پلت فرم خودروی الکتریکی هیوندای EV-GMP (BEV) ساخته خواهد شد.
سهام کیا از زمان تاسیس تاکنون نزدیک به 10 درصد رشد کرده است ، در حالی که هیوندای تقریباً سه درصد معامله کرده است. امروز سهام اپل حدود نیم درصد افت کرده است.
ماست ادب با خدا احترام
منبع: tanha-news.ir
آخرین دیدگاهها