کربنات پتاسیم – خرید کربنات پتاسیم – نگین تجارت پیام

کربنات پتاسیم یک ماده آب دوست میباشد و بنابراین کربنات پتاسیم جامد به آرامی آب را از هوا کربنات پتاسیم به رخ پرک خوراکی جذب می کند. در نهایت اصلی تصفیه و تبخیر آب موجود را جدا کرده و کربنات پتاسیم خالص بدست می آید . پتاسیم کربنات به شکل یک محلول قلیایی آلی روشن و بی بو یا یک مخلوط شیمیایی جامد سپید و بدون بو میباشد که به صورت گرانول کریستالی یا این که پودر موجود است. کربنات پتاسیم طعم نمکی دارااست ، که در آب محلول می باشد و در حلال های آلی مانند اتانول واتر و استون حل نمی شود. کربنات پتاسیم (potassium carbonate)پودر سفید رنگ، مهم طعم نمکی هست .محلول در آب که در اتانول نامحلول است به شدت قلیایی است. بی کربنات پتاسیم معمولاً در آبهای معدنی نیز جهت طعم دهندگی به کار گیری میشود. در شکل پیدایش این حادثه محل جراحت دیده را اساسی آب شست و شو دهید و از کرم های نرم کننده استفاده کننید . همین ماده همچنین به عنوان پتاس، خاکستر مروارید، نمک تارتار، کربنات پتاس و نمک کرم چوب شناخته می شود. کربنات پتاسیم موجب کشش مضاعف و شکسته نشدن فن می شود و رنگ آن را تغییر تحول میدهد. کربنات پتاسیم یک مخلوط معدنی با برای صنعت های متعدد است. از آنجایی که پتاس یکی از از سه عنصر دارای در کودهای کشاورزی می باشد، از کربنات پتاسیم به عنوان کود در صنایع کشاورزی استفاده می شود. به تیتر مثال آلمانی ها از آن در پخت نان زنجبیلی به کار گیری می کنند. این فعالیت منجر سست شدن پوسته انگور و تبخیر سریع تر آب موجود در دانه ها می شود. همانطور که گفته شد درصد خلوص مواد شیمیایی از کارداران مضاعف کلیدی در تعیین ارزش آن ها هستند. اولین اختراع تصویب شده به وسیله دفتر تصویب اختراعات ایالات متحده در ساال ۱۷۹۰ به شیوه پیشرفته ایجاد پتاس و خاکستر مروارید به ساموئل هاپکینز اعطا شد. پروسه افزودن پتاسیم کربنات به پودر کاکائو به طور معمول Dutching (و محصولاتی که از آن به تیتر پودر کاکائو فرآوری شده هلندی یاد میشود) نامیده میشود، زیرا این فرایند برای او‌لین توشه در سال 1828 به وسیله Dutchman Coenread Johannes van تهیه شد. فرآیند حل شدن این ماده در آب فرایندی گرما زا است. کربنات پتاسیم امکان حل شدن در آب را دارااست . روند حل شدن کربنات پتاسیم در آب فرایندی گرما زا است. در قلیایی یودن پودر کاکائو به جهت ایجاد شکلات پروسه هلندی دارای متعادل نمودن pH (یعنی کاهش اسیدیته) دانههای کاکائو طبیعی. چنانچه از تایپ کردن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در آیتم کربنات پتاسیم به انگلیسی لطفا از ورقه ما بخواهید.

حتما بخوانید:
کربن اکتیو یا کربن فعال خوراکی نیم کیلویی - فروشگاه مهرسا استیل